AKUPUNKTUR – GENOPRET KROPPENS BALANCE

Hvorfor skal jeg vælge akupunktur?

Formålet med akupunktur er at skabe balance i kroppen, så den kan helbrede sig selv. Lider du af sygdom eller smerter kan akupunkturbehandling være et godt valg.

Hvem kan akupunktur hjælpe?
I dag er akupunktur en anerkendt behandlingsmetode. WHO har udgivet en officiel liste med mere end 50 lidelser, som akupunktur har betydelig effekt på, heriblandt smerter, fordøjelsesproblemer, astma, stress, træthed samt sukker- og rygetrang.

Se listen fra WHO HER

Hvordan foregår behandlingen?
En akupunktur behandlingen kan foregå på det meste af kroppen, i øret eller på hænder og fødder. Der arbejdes med meget tynde sterile engangsnåle og i øret kan der sættes små permanente nåle, som kan sidde i op til en uge.

Hvad er akupunktur?
Den oprindelige akupunktur/nåle behandling stammer fra Kina, og har været brugt i op mod 5000 år. Akupunkturbehandling er baseret sig en holistisk kropsopfattelse, hvor man regulerer ubalancer i hele kroppen.

Der findes mange forskellige former for akupunktur, og når du er patient hos Lyngens Akupunktur, så starter vi altid med en undersøgelse, så vi sikre at du får den bedste behandling.