OPTIMER HELING MED LASERTERAPI

‟ Helingstiden for akutte smerter reduceres med op til 75% „

Hvad er laserterapi?
Laserterapi er koncentreret energi til den naturlige heling. Laserlyset trænger dybt ind i vævet, helt ind til den enkelte celle. Cellen udnytter energien fra laserlyset og sætter gang i alle kroppens naturlige reparationsmekanismer.

Helingsprocessen forstærkes og immunforsvaret styrkes. Laserterapi understøtter kroppens egne funktioner og hjælper dem til at ske langt hurtigere.

Resultater af laserterapi
Helingstiden for akutte skader reduceres med op til 75%. Virusangreb og bakterieinfektioner bekæmpes hurtigt og effektivt. Følgende er typiske eksempler fra det virkelige liv:

  • Forstuvning heler fuldstændig op på 6-8 dage
  • Forkølelsessår forsvinder på 2-3 dage
  • Tennisalbue kureres på 4-5 behandlinger
  • Skinnebenssår heler op på 2-3 uger
  • Knoglebrud heler op på 8-10 dage
  • Musearm kureres på 4-5 behandlinger

Gør det ondt?
Selve laserterapien er smertefri og kan i nogle tilfælde opleves som en svag prikken eller snurren. En laserbehandling tager typisk 10-20 minutter og kombineres ofte med anden behandling.

Er der bivirkninger?
Der er ingen bivirkninger ved laserterapi. Der kan højst være tale om forøget irritation, uro og murren i det behandlede område. Dette er ganske normalt og aftager i løbet af 12-24 timer. Det frarådes dog gravide, epileptikere samt hjerte- og cancerpatienter at behandle visse områder.

Hvor tit skal man behandle?
Det er helt individuelt og afhænger af problemets karakter, om det er en akut skade eller en langvarig overbelastningsskade. Typisk 1-5 behandlinger over 2-3 uger.