RYGESTOP

Lyngens Akupunktur Klinik har gode erfaringer med at hjælpe rygere til at kvitte smøgerne. At stoppe med at ryge er for de fleste meget svært, og mange falder ofte tilbage til at genoptage rygningen. Trangen til bl.a. nikotin er så stor, at det ofte føles helt uoverskueligt. Mange rygere har ligeledes svært ved at klare kampen mod tobakken alene. Derfor kan Lyngens akupunktur klinik være en god støtte, behandlingsmæssigt såvel som med moralsk opbakning.

Sådan foregår behandlingen
I Lyngens Akupunktur Klinik tager behandlingen altid sit afsæt i den klassiske akupunktur, som man i årtusinder har kendt til og opbygget erfaring i. Behandlingsmæssigt stimuleres også de såkaldte “tricker points”, som også kaldes for “behovspunkterne”. På den måde fjernes eller dæmpes trangen til nikotin.
For konstant at aktivere disse vigtige punkter, sættes et antal små permanente nåle i ørerne, som stort set med det samme dæmper trangen til nikotin. Engangsnålene er kun 2-3 mm lange og er naturligvis sterile. Efter de er sat i ørerne, dækkes de af et lille hudfarvet plaster. Herefter er de næsten usynlige.

Ofte benyttes bioresonans i samspil med akupunkturen i kampen om at komme afhængigheden til livs.

Undgå ny afhængighed
Når du bruger akupunktur til rygestop, går du ikke ind i et nyt afhængighedsforhold, som du gør ved brugen af nikotinpræparater. Med akupunktur og god rådgivning får du nemmere ved at kvitte tobakken. Cirka 70% af dem, der bliver behandlet for rygestop hos os, stopper helt med at ryge. Der er ingen bivirkninger ved akupunktur til rygeafvænning, og samtidig hjælper akupunkturen dig med at undgå at tage på i vægt, hvis du følger de anvisninger, du modtager som en del af behandlingen.