SUKKERAFVÆNNING OG APPETITREGULERING

‟ Tab vægt med akupunktur „

Er din appetit for stor? Eller spiser du normalt – men vejer for meget?
Så kan akupunktur muligvis hjælpe dig med at tabe dig. Især hvis du har en for stor appetit eller har svært ved at følge et traditionelt slankeprogram. Det sidste gælder særligt de overvejende spontane og emotionelle typer. Akupunktur er også godt for dig, der skal motiveres af hurtige fremskridt.

Lyngens Akupunktur skelner mellem to typer vægtproblemer: Der, hvor man spiser for meget og forkert, og der, hvor en hormonel skævhed og dårligt stofskifte er skyld i overvægt. De første tilfælde er de nemmeste at hjælpe med akupunktur.

Sådan foregår behandlingen
Akupunktur kan dæmpe appetit og sukkertrang. Metoden har været kendt i mange år, hvilket betyder, at der er stor erfaring med metoden. Behandlingsmæssigt stimuleres bl.a. behovspunkterne. For konstant at aktivere punkterne, sættes et antal små permanente nåle i ørene som for mange mennesker betyder, at appetitten dæmpes og lysten til søde sager reduceres. Engangsnålene er kun 2-3 mm. lange og er naturligvis sterile. Efter at de er sat i ørerne, dækkes de af et lille hudfarvet plaster. Herefter er de næsten usynlige.

Nålene bliver siddende i og skiftes ca. hver 14 dag. Behandlingen fortsætter, indtil du har nået den vægt, du ønsker. Når målet er nået, har din krop formentlig vænnet sig til de nye spisevaner og har ikke behov for så meget mad som før. Derfor kan du lettere holde vægten efter akupunktur.

Fjerner årsagen til overvægt
Ved første konsultation taler vi om den generelle situation, bl.a. hvorfor vægten er steget. Hvis der ligger hormonelle problemer bag overvægten, er behandlingen mere omfattende, fordi årsagen til ubalancen kan ligge flere steder. Vi finder årsagerne og behandler med klassisk akupunktur og efter kinesiske principper.