Cupping kurser

MUSCLECUP® BEHANDLING

Moderne Cuppingterapi Modul 2

På kurset, Moderne Cuppingterapi, lærer du at arbejde med elektriske pumper, samt forskellige typer avancerede cupper og udstyr, som gør din behandling med cupping meget lettere, hurtigere og mere effektiv.

Der bliver gennemgået følgende emner:

 • Cuppingens historie
 • Smertebehandling af b.la.: Hæl, knæ, skulder, albuer, ryg, nakke og hoved
 • Bindevævsmassage – udrenser bindevævet for affaldsstoffer som f.eks. cellulitis
 • Kosmetisk cupping og ansigtsmassage – udglatter rynker
 • Behandling af organer
 • Gennemgang af pumper og cuppingudstyr

MuscleCup® Modul 3

Forudsætning er, at du har bestået modul 2

MuscleCup®-behandling, er et helt nyt og spændende behandlings koncept, som er udviklet til at forbedre præstation og styrke hos sportsfolk.
Behandlingsformen MuscleCup® er udviklet af Bo Stentoft og er et patenteret / registreret varemærke, senest kendt fra OL og TV2 SportsLab.

Bo Stentoft deltog i november i et restitutionsforsøg med MuscleCup®-behandling sammen med TV2 SportsLab og Københavns Universitet.
Forsøget var en kæmpe succes for MuscleCup®-behandling og kan ses på TV2 Play.

OL ATLETER ER VILDE MED SUGEKOPPER

TV 2 SPORTSLAB UDSENDELSE

Det får du ud af kurset:

Kurset giver dig et solidt fundament at stå på samt en dybdegående gennemgang af og forståelse for, hvordan MuscleCup® virker både i teori og i praksis.

Overordnet kursus indhold:

Teori omkring MuscleCup®-behandling
Grundlæggende fysiologi og valg af muskelgrupper ud fra sportsgren/disciplin
Praktisk undervisning i MuscleCup® – Gennemgang og anvendelse af MuscleCup-udstyr samt protokoller
Styrkeforøgelse
Test på forsøgspersoner

Efter kurset har du en grundlæggende indsigt i og forståelse for MuscleCup-behandlingen og du vil være i stand til at anvende principperne og skabe de ønskede resultater på en tryg og sikker måde.

Underviser:

Bo Stentoft underviser på kurset. Uddannet akupunktør og cuppingterapeut, samt indehaver af AcuCare ApS, Cupping.dk og Lyngens Akupunktur Klinik.

Bo er specialiseret i Moderne Cuppingterapi, som er en nyere behandlingsform i Danmark. I forbindelse med dette har han grundlagt Cupping.dk. Bo har i de sidste par år udviklet og arbejdet på et nyt cupping system, MuscleCup®, som primært henvender sig til sportsfolk og har i den forbindelse deltaget i restitutionsforsøg i sammenarbejde med TV 2 og Københavns Universitet.

Bo har altid været meget inspireret af den alternative verden samt sund kost og livsstil. Han har mere end 30 års erfaring indenfor styrketræning og asiatisk kampsport.

I 2003, startede Bo som akupunktør i sin egen klinik, ”Lyngens Akupunktur Klinik”. Udover akupunktur tilbyder klinikken også behandlinger inden for bl.a. cuppingterapi og bioresonans.

Lyngens Akupunktur Klinik er velbesøgt og behandler dagligt kunder fra hele Sjælland. Klinikken har et godt samarbejde med mange af de lokale firmaer, sportsklubber og foreninger, som flittigt benytter sig af dens faciliteter til behandling af bl.a. sygdom, skader og smerter.

Pris:

Kr. 3.600,- inkl. Frokost, kaffe og te.

RING PÅ 28 28 72 03 FOR TILMELDING


  Billeder fra tidligere kurser

  Kursus den 15/3-14 i LIFTRS GYM – CrossFit Køge

  Kursus den 5/10-14 i Fitness World – Køge